Tilbud og ordre

Systemet har funksjonalitet for å kalkulere produkter som det kan lages tilbud, for senere og gjøre om til en ordre. Der er også muligheter for å gå direkte på en ordre.

quotes orders banner

Tilbud og ordrerfunksjonen gir deg mulighet for å lage tilbud, ordre og fakturere

Kalkyle

Er det et nytt produkt som skal tilbys, er det fult mulig å lage kalkylen av i View Production før det blir laget et tilbud

estimates
Quotes

Tilbud

Systemet har løsning for å kunne lage tilbud, som legger seg i tilbudsreserven. Det er enkelt å ta ut en rapport over tilbudsreserve.

Ordre

Når du får tilslag på et tilbud, så er det kun en status endring som gjøres for å få tilbudet over til en ordre. Systemet gir deg også mulighet til å starte med å lage ordre direkte i systemet.

orders
invoicing

Lager/ lageroversikt

Vi har bygget en mulighet for å ha ubegrenset antall lager. Det kan bygges et egendefinert lager tre for å få en god oversikt over de ulike lagrene. Der er gode rapporter som viser oversikt over hva dere har på de ulike lager. Send en telleliste til et ekstern lager for kontroll/status.

Fakturering

Systemet har mulighet for å kunne fakturere ordre, som vi kan overføre til deres regnskapssystem. Vi har også en løsning for EHF-faktura.

invoicing

Production funksjoner

Tilbud og ordrefunksjonen er meget nyttig og sammen med våre andre funksjoner så får du et meget brukervennlig og ressursbesparende produksjonsverktøy.

Abonner på nyhetsbrev

Abonner på våre gratis nyhetsbrev og få mer av View Production levert til innboksen din.

Kontakt Oss

Spørsmål? Ring oss eller send en e-post, vi hører fra oss!

This post is also available in: Engelsk Swedish